Передплата 2024 «Добра кухня»

кремль тепер належить Укрпошті: деталі

  • 30.09.2022, 12:15
  • 1 400

Керівник Укрпошти Ігор Смілянський оригінально відповів на укази путіна про «незалежність» Херсонської та Запорізької областей

В Укрпошті відповіли на так звані референдуми путіна. Фото із мережі
В Укрпошті відповіли на так звані референдуми путіна. Фото із мережі

Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський підписав документ про те, що територія кремля належить «Укрпошті».

"Ну, якщо сьогодні день прикольних наказів, то я теж свій підписав", — написав Смілянський, опублікувавши у Telegram документ «про визнання території московського кремля власністю «Укрпошти».

"У відповідності із загальновизнаними принципами та нормами міжнародного права, визнаючи та підтверджуючі принцип рівних прав та самовизначенності до сьогодні невідомого народу кремля, закріплений в Уставі ООН, а також враховуючи невідповідну якість надання поштових та інших послуг народу росії, а також принципу, хто перший одягнув халат, той і лікар", — йдеться в документі.

«Наказую:

1. Визнати незалежність путіна в.в. від здорового глузду.
2. Визнати територію московського кремля територією АТ Укрпошта та відкрити там відділення для надання поштових та психологічних послуг з індексом 10 300.
3. Цей наказ є дійсним з дати його підписання", — сказано у документі.

Відомо, що сьогодні президент рф володимир путін підписав укази про визнання окупованих Херсонської та Запорізької областей «незалежними територіями» після так званих «референдумів».

Схожі новини