Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівську «ювелірку» — на приватизацію. За понад 144 мільйони

В Україні стартує нова хвиля малої приватизації - за новими правилами, чинними під час воєнного стану

Як пообіцяв уряд, у рамках малої приватизації 2022 року держава знайде інвесторів для щонайменше 150 підприємств, а залучені кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

Як розповіли «ВЗ» у пресслужбі Регіонального відділення Фонду держамайна України у Львівській, Волинській та Закар­патській областях, на Львівщині, зокрема, виставлять на прива­тизацію Львівський державний ювелірний завод — найдорожчий та найцікавіший об'єкт. На під­приємстві зробили День відкри­тих дверей — для інвесторів, пре­си, усіх зацікавлених осіб. Фонд держмайна оприлюднив старто­ву ціну Львівського ювелірного заводу — 144 мільйони 282 тисячі гривень.

Під час заходу для інвесторів провели екскурсію територією ювелірного заводу, яка тради­ційно закрита для відвідувачів. А це — 11,5 тисячі будівель та спо­руд на земельній ділянці пло­щею 2,1 гектара.

Також відбулася презентація інвестиційного меню Львівської області. Зокрема, 11 жовтня від­будеться аукціон із приватизації державного пакета акцій ПрАТ «Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування» (Львів, вул. Базарна, 20). Підпри­ємство площею 5378 м2 розта­шоване у центрі міста. Привати­зації підлягають 72% статутного капіталу підприємства. Стартова ціна аукціону — 1,7 млн грн.

Схожі новини