Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Режим путіна слабшає з кожним днем, — прем'єр Польщі

  • 25.09.2022, 11:20
  • 606

Через ослаблення режиму президента рф володимира путіна він наважується на загострення конфлікту і скоро можна очікувати ескалації агресії

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький. Фото із мережі
Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький. Фото із мережі

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький.

«російський ведмідь поранений і, на жаль, найближчим часом можна очікувати ескалації насильства та хвилі російської агресії. Це не змінює того факту, що з кожним днем ​​режим путіна слабшає», — вважає Моравецький.

Він зазначив, що послання путіна, в якому він оголосив про мобілізацію, мало викликати страх, але це свідчить не про силу рф, а про глибоку кризу, в якій вона опинилася.

«Від початку вторгнення весь світ дивився на ганьбу російської армії, напівзношену техніку минулої епохи, танки, кинуті посеред поля, солдатів, які, потрапивши в український полон, заявляють, що їм сказали, що вони йдуть на навчання, а не на звичайну війну», — зауважив він.

Моравецький додав, що «путін довго прагнув не відправляти на фронт етнічних росіян, тому спочатку відправляли на фронт азіатські меншини з далеких російських республік».

За даними польського прем'єра, це свідчить не тільки про расистську політику кремля, а й «про колосальний тиск, під яким діє російська верхівка».

Схожі новини