Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Mirror: військових Британії закликали готуватися до війни з росією

  • 21.08.2022, 15:25
  • 1 238

Уорент-офіцер Пол Карні закликав британських солдатів готуватися до можливої відправки в Україну на війну проти росії

Про це пише британське видання Mirror

За словами Карні, британські військові зараз «готуються, щоб протистояти загрозі з боку росії, та готові протистояти будь-якій агресії».

Він закликав солдатів та офіцерів перевірити свою фізичну підготовку та потурбуватися про рідних та близьких — адже в разі відправки до України зв’язок з ними може бути відсутній тривалий час.

«Я прошу, щоб ви зараз обговорили з ними (своїми близькими. — ред.) потенційну відправку. Знайдіть номери мереж підтримки та відповідних людей, які можуть їм допомогти, наприклад, офіцера відділу соціального забезпечення та панотця», — закликає Карні.

Можливість такого розвитку подій припускає і генерал сер Річард Деннет, колишній голова британської армії.

Генерал сер Річард Даннатт, колишній начальник армії, сказав: «Це розумна порада від старшого солдата армії. Це не означає, що армія збирається вирушити в Україну, але обов’язком будь-якої армії в мирний час є підготовка до війни в кожному аспекті життя. Однак, зважаючи на війну в Європі, агресивну росію та стурбовані країни на кордонах росії, цілком розумно, що британські солдати реалістично дивляться на те, що може статися», — прокоментував він.