Передплата 2024 ВЗ

Вечірня «бавовна» у Криму: деталі

  • 19.08.2022, 08:15
  • 1 618

Вчора, 18 серпня, ввечері мешканці Керчі і Севастополя повідомляли про вибухи, але окупаційна влада запевняє, що працює протиповітряна оборона

Фото з мережі
Фото з мережі

Керч

«Попередньо. У Керчі спрацювали системи ППО. Небезпеки для міста та мосту немає», — повідомив так званий «радник голови Криму» Олег Крючков.

Водночас, у соцмережах пишуть про гучний вибух у Керчі, який було чути у різних районах міста, а також у довколишніх селах. У деяких будинках тремтіли шибки.

Як зазначається, перші гучні вибухи «вся Керч почула» о 20:42. У людей затремтіли шибки, спрацювали сирени автомобілів. Керчани почали писати, що бачили у небі світлу димову смугу. О 20:56 пролунав ще один потужний звук, схожий на вибух, і в небі за пару секунд з’явився вогненний спалах, який зник також за кілька секунд.

Севастополь

Місцеві телеграм-канали повідомляють про вибухи на військовому аеродромі окупантів у Севастополі.

Водночас, так званий «губернатора» Севастополя Михайла Развожаєва стверджує, що над аеродромом Бельбек «засоби ППО збили безпілотний літальний апарат».

Також він запевняє, що жодних пошкоджень немає і ніхто не постраждав.

Журналіст агентства Reuters із посиланням на джерела в окупованому Криму пише, що в районі Севастополя пролунало щонайменше чотири вибухи.

Схожі новини