Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Журналісти показали, куди втекли від війни елітні українські біженці

  • 17.08.2022, 12:20
  • 2 877

VIP-біженці втекли від війни в Україні до Монако, Монте-Карло та Ніцци

Маєток в Ніцці, в якому живе Столяр. Скрін з відео УП
Маєток в Ніцці, в якому живе Столяр. Скрін з відео УП

Видання «Українська правда» пише, що неодноразово отримувало сигнали про те, що у Монако, Монте-Карло та Ніцці сконцентрувалося непристойно багато українських VIP-біженців.

Як зазначає УП, Лазурний берег історично — одне з улюблених місць для літнього відпочинку світових еліт. Саме там українські мільйонери та мільярдери вирішили «пересидіти» війну на очах у всього світу. Світу, який зараз допомагає зробити Україну міцнішою. Гіршої антиреклами, здається, аніж Бентлі та Майбахи останніх моделей на українських номерах годі й шукати.

Фото: УП
Фото: УП
Фото: УП
Фото: УП

Уже шостий місяць переживає Україна та українці, а ось родина нардепа від ОПЗЖ Григорія Суркіса перебуває в Монте-Карло.

За даними джерел УП у політичних колах, родина народного депутата від забороненої партії ОПЗЖ Григорія Суркіса тут, на одному з найдорожчих берегів Європи, не перший рік орендує апартаменти у п’ятизірковому готелі Monte-Carlo Bay. Видання зазначає, річна оренда таких апартаментів коштує близько 2 млн євро.

Народний депутат від забороненої партії ОПЗЖ, відомий столичний забудовник Вадим Столар, за 6 місяців не відвідав жодного засідання Верховної Ради і наразі мешкає на Лазуровому березі у Франції. Також на Лазуровому березі живе колега Столара Ігор Абрамович.

Українська правда знайшла олігарха Олександра Ярославського, який у березні обіцяв продати свою яхту, а гроші від продажу передати на відновлення Харкова, схоже, не дотримав слова — на елітній яхті досі катається його дружина з подругами. Зараз яхта Ярославського дрейфує біля берегів острова Мілос у Греції.