Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Олігарх Корбан про «Пульса Де Нура»: путін боїться застосування єврейського прокляття

  • 16.08.2022, 10:25
  • 2 157

Бізнесмен Геннадій Корбан заявив, що володимир путін, ймовірно, боїться процедури Пульса де-нура, а тому останнім часом не завдавав ударів по Дніпру

Бізнесмен Геннадій Корбан
Бізнесмен Геннадій Корбан

В інтерв'ю Радіо НВ він підкреслив, що Пульса де-нура — це процес, який не можна почати «мов на помах».

«Пульса де-нура — це складна, важка процедура. Я не є людиною, яка суворо дотримується обрядів, хоча людина віруюча, але думаю, що ця посада якимось чином також вплинула на те, що досі по Дніпру не вдарили. Я хочу постукати по дереву, не хочу наврочити, не дай Боже, проте це так», — заявив він.

Корбан вважає, що путін справді вірить у прокляття та інші містичні речі.

«До речі, можливо, це ірраціональна логіка, дуже часто диктатори — такі як путін, Гітлер, Сталін — у цьому плані дуже ірраціональні і вірять у багато магічних, містичних речей. Адже ми з вами з різних літописів знаємо, що при цих людях існували якісь шамани, астрологи, нетрадиційні лікарі. Тому ці люди дуже схильні вірити та бояться якихось містичних речей», — вважає Корбан.

Він також пояснив, що перший крок у такій процедурі — це попередження.

«За процедурою те, що я зробив, — попередження. Інакше кажучи, Пульса де-нура — це не просто процедура, яку ви можете розпочати, коли захочете. Ця процедура, коли ти маєш ворога чи людину, яку ти хочеш піддати цій процедурі, попередити — офіційно, так, щоб вона знала, що проти неї починається така процедура. Я попередив путіна. Нехай сам далі думає та робить висновки», — підсумував бізнесмен.

16 липня Корбан пообіцяв проклясти російського диктатора володимира путіна у відповідь на наступний ракетний удар по Дніпру.

Схожі новини