Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Англійська онлайн: чому вигідно вчитися вдома і як це зробити ефективно

  • 21.07.2022, 09:29
  • 1 070

Переваги вивчення англійської онлайн. Чому все більше студентів відмовляється від класичного навчання та записуються на онлайн-курси англійської

Англійська онлайн — не лише економія часу

Головна причина, чому сучасні жителі великих міст обирають онлайн-освіту — це можливість економії часу. Однак, вивчення англійської мови у віддаленому форматі має величезну кількість додаткових бонусів, які гарантовано отримає кожен студент. Ми докладно вивчили, що отримують студенти, які вивчають англійську онлайн у Грін Форест, і зараз детально розповімо вам про це. Сподіваємося, наша стаття допоможе визначитися, чи варто пробувати вчитися онлайн або вибрати класичні мовні курси.

Переваги вивчення англійської онлайн

Ось список неочевидних плюсів, які має дистанційний формат навчання:

  • Можна навчатись в іншому місті. Якщо ви живете у селі чи невеликому місті, ви все одно можете навчатися у найкращій мовній школі країни. Для цього вам не потрібно змінювати місце проживання або постійно їздити на заняття в інше місто. Достатньо скористатися власним ноутбуком та записатися на мовний курс, який ідеально підходить. До речі, на онлайн-курсах ви також можете вибирати графік для занять англійською мовою.
  • Не доведеться пропускати заняття, якщо їдете у відрядження чи відпустку. Раніше ми вже писали про відмінності вивчення англійської онлайн та на звичних уроках, але не згадували про можливість уникнути пропусків у заняттях. Адже пропуски — це крок назад для студента, якому доведеться надолужувати на наступних заняттях або ж самостійно вдома. Запорука успіху у вивченні англійської мови в офлайн чи онлайн форматі — це регулярність.
  • Легше впоратися зі страхами, які заважають заговорити англійською. Багатьом із нас не даються іноземні мови. І причина зовсім не у слабкому інтелекті, а в наших страхах. Наприклад, у страху зробити помилку, через який наше мислення зупиняється і не дає згадати потрібне слово чи правило. Оскільки в навчанні онлайн ви будете знаходитися вдома, а викладача та інших студентів бачити лише на екрані, сила напруги знизиться і вам буде легше долати внутрішні обмеження.

Щоб перевірити, наскільки вам підходить формат вивчення англійської онлайн, просто відвідайте пробне заняття. Найчастіше мовні школи проводять його безкоштовно.

Як вчитися онлайн ефективно

Ось прості поради від викладачів школи іноземних мов Грін Форест, як вчитися ефективно навіть онлайн:

  • складіть графік та виділіть час для заняття та домашньої роботи;
  • займайтеся щодня;
  • мотивуйте вивчати англійську мову свого друга, щоб займатися разом і контролювати один одного;
  • визначте, навіщо вам потрібна англійська мова і постійно тримайте в голові свою мету;
  • займайтеся з викладачем, який вам подобається;
  • не соромтеся говорити викладачеві про своє невдоволення — адже ви прийшли на мовний курс, щоб отримувати знання та повинні подбати, щоб знання вам викладалися якісно.

Успіхів вам у освоєнні англійської мови!

Схожі новини