Передплата 2024 «Добрий господар»

У Конгресі заступилися за Зеленського і звинуватили Спартц у "допомозі путіну"

  • 10.07.2022, 10:40
  • 779

Марсі Каптур, співголова групи на підтримку України в Конгресі США, підтримала президента Володимира Зеленського та звинуватила свою колегу Вікторію Спартц у необачній допомозі президенту рф путіну

У Конгресі заступилися за Зеленського і звинуватили Спартц у "допомозі путіну"
У Конгресі заступилися за Зеленського і звинуватили Спартц у "допомозі путіну"

Про це пише «Європейська правда».

Каптур належить до Демократичної партії. Вона наголосила на тому, що Конгрес США на чолі з групою підтримки України переважною більшістю членів з обох партій ініціював підтримку України в її героїчних зусиллях захистити батьківщину та припинити жорстоку війну рф.

«Хоча деякі члени можуть прагнути посіяти розбіжності та розпалити напруженість, загалом Конгрес США твердо підтримує президента Зеленського та його керівництво, у той час як Україна бореться за своє виживання», — заявила Каптур, говорячи про публічну позицію Вікторію Спартц.

Вона впевнена, що рівень та масштаби співпраці США з офісом президента Зеленського «не дають підстав сумніватися у лояльності будь-якого чиновника» та звинуватила Спартц у підігруванні путіну.

«Ті, хто поширює дикі наративи, спрямовані на підрив позицій українських чиновників під час війни, необачно допомагають путіну та його пропагандистам. Сполучені Штати віддані перемозі України, і український народ не має більшого друга, ніж Сполучені Штати», — запевнила Каптур.

Вона наголосила, що США як союзники продовжать працювати пліч-о-пліч з президентом Зеленським і його офісом, щоб покласти край війні.

Фото із мережі

Схожі новини