Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Політичне мочилово" в ефірі "єдиних новин"

  • 26.05.2022, 14:55
  • 767

"Детектор медіа" про заявив СБУ щодо Порошенка

"Політичне мочилово" в ефірі "єдиних новин"
"Політичне мочилово" в ефірі "єдиних новин"

Влада влаштувала в національному марафоні класичне «політичне мочилово» п'ятого президента України, лідера «ЄС» Петра Порошенка.

Про це йдеться в аналітичному матеріалі профільного видання «Детектор медіа», передає 5 канал.

Автор матеріалу, журналіст Ярослав Зубченко зазначає, що марафон «Єдині новини» був використаний для вкиду та розкручування так званих «свідчень» Медведчука проти Порошенка. Журналіст також зазначає, що «в ефірі не було жодного балансу інформації, а коментували події „Слуги народу“, одіозні ведучі каналів Медведчука та колишні політтехнологи Януковича».

Зубченко наголосив, що «Єдині новини» запросили виключно провладних політичних коментаторів. Не надали слово опонентам. Повторили цю інформацію в ефірі майже двадцять разів. Й опустилися до крінжових маніпуляцій про обкладинку журналу Time. Усе це у марафоні начебто про війну з Росією", — пише автор.

Водночас Зубченко пише: «Але знаєте, кого в марафоні не було зовсім? Представників Петра Порошенка. „Єдині новини“ включили з цієї теми чотирьох „слуг народу“ та жодного представника „Європейської Солідарності“. Купу провладних політичних коментаторів та жодного незалежного експерта. Голову Служби безпеки України, але не сторону захисту».

«Марафон „Єдині новини“ вже критикують за токсичних ведучих та піар влади, а тепер до цього додалося ще й мочилово політичних опонентів. Починаєш задумуватися, чи перевершує користь від національного марафону його шкоду», — резюмує автор.

Фото ілюстративне з сайту pexels

Схожі новини