Передплата 2024 ВЗ

Львів'янин Ігор Галушка здобув золото (оновлено)

  • 20.04.2022, 13:17
  • 857

Тривають Invictus Games в Гаазі

Львів'янин Ігор Галушка здобув золото (оновлено)
Львів'янин Ігор Галушка здобув золото (оновлено)

Львів'янин Ігор Галушка на п'єдестал вийшов із прапором України, де написав «Save Mariupol». Ігор здобув золоту медалль на Invictus Games, які тривають в Гаазі. Про це повідомляється на сторінці у Фейсбук Invictus Games: Team Ukraine.

«Мої побратиии зараз воюють в Маріуполі в оточенні, без достатньої кількості провізії та боєприпасів. Вони захищають українську землю там і саме завдяки їхній мужності та силі, я можу боротися тут! Вони дають мені силу!», — говорить про свою мотивацію боротися Ігор.

«За Маріуполь», «За пацанів», «За Азов»! Ця перемога Ігорчика у веслуванні на тренажері на 4 хвилини цінніша будь-якого золота світу", — йдеться у повіодменні.

Друга медаль за день

Як стало відомо наприкінці дня, Ігор Галушка здобув другу нагороду за день — срібло з веслування на тренажерах на 1 хвилину.

Перевершив свій результат

Львів'янин Віктор Легкодух здобув срібло у греблі на тренажері на 4 хвилини у своїй категорії.

«Маємо рекорд: з результатом у 807 метрів Вітя сьогодні перевершив свій власний кращий результат на 3 метри!», — повідомляють в Invictus Games: Team Ukraine.

Нагадаємо, у складі національної збірної на міжнародних змаганнях для військових і ветеранів, які зазнали травм на війні, — «Ігри нескорених», участь беруть чотири ветерани з Львівщини.

  • Віктор Легкодух (ветеран ЗС України) — веслування на тренажерах та велоспорт.
  • Сергій Калитюк (ветеран ЗС України) — стрільба з лука та велоспорт.
  • Ігор Галушка (ветеран Національної гвардії України) — веслування на тренажерах та плавання.
  • Дмитро Афанасьєв (ветеран Національної гвардії України) — стрільба з лука та пауерліфтинг.

До Гааги мав також поїхати тренер команди зі стрільби з лука львів’янин Дмитро Сидорук. Але 5 квітня він загинув, захищаючи Україну від окупантів.

Читайте також: «Нескорені» вибороли срібло у стрільбі з лука

Схожі новини