Передплата 2024 «Добрий господар»

У рф готуються до партизанської війни

  • 11.04.2022, 16:35
  • 1 063

Українська розвідка має дані, що росіяни готуються до партизанської війни на своїй території

У рф готуються до партизанської війни
У рф готуються до партизанської війни

Про це повідомляє ГУР Міноборони.

Зазначається, що Міністерство транспорту рф зобов’язує забезпечити взаємодію російської залізниці з МВС та ФСБ. Підвищені заходи безпеки пов’язані із «загрозою втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури, що знаходяться на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю».

Вперше контрдиверсійні заходи на російській залізниці були введені з початком масштабної агресії проти України на короткий термін, з розрахунку на швидкий бліцкриг. Після провалу початкового плану їхню дію регулярно продовжують та посилюють, зазначають у розвідці.

«Таке підвищення готовності пов’язане зокрема з діями білоруських „рейкових партизан“, які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доставлення підкріплення з зону бойових дій. А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах. Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію рф», — підкреслюють у ГУР.

Читайте також: МБРР надав Україні 44,5 млн євро, — Мінфін

Фото: gur.gov.ua

Схожі новини