Передплата 2024 «Добрий господар»

Блогера «Голодної туси» госпіталізували

Новина про смерть директора Будинку вчених спричинила нервовий зрив та високий тиск

Блогера «Голодної туси» госпіталізували
Блогера «Голодної туси» госпіталізували

Блогера з Чернівців Олександра Заліска, який влаштував у Львові гучне святкування Дня народження з еротичним шоу в День пам’яті жертв Голодомору, госпіталізували до лікарні. У нього піднявся тиск, знепритомнів.

Про це повідомив його колега Лесик, який теж був на вечірці.

Він просить не булити Заліска, не бажати йому смерті, бо йому і так складно. Олександр покаявся за все, зокрема за неетичну вечірку.

Олександр Заліско двічі знепритомнів. Також у блогера піднявся тиск — 160−190. У нього трапився складний нервовий зрив на фоні жахливої новини про раптову смерть директора львівського Будинку вчених Романа Славітича.

Читайте також: 75-річний директор Будинку вчених Роман Славітич мав два інфаркти, «блогерську тусу» не пережив…

Нагадаємо, 3 грудня, у Львові помер 75-річний директор Будинку вчених Роман Славітич. Чоловік не міг пережити булінг, який отримувала його дочка у соцмережах, мовляв, її батько допустив «тусу» на кістках покійних жертв Голодомору. Смерть була раптовою, у приймальні першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка.

Пішов у мерію на зустріч до першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, щоб поговорити про рішення комісії з надзвичайних ситуацій щодо закриття закладу через порушення карантину. Там йому стало погано, чоловік помер.

Після того блогер-мільйонник, який організував скандальну вечірку у Будинку вчених, оприлюднив відео, де сказав, що відчуває власну відповідальність за смерть Романа Славітича.

Під час відео він плакав, йому було неприємно за те, що трапилося. Просив українців не писати йому тонни погроз та побажань смерті.

Схожі новини