Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Маємо знову об’єднатися навколо ідеалів Гідності і Свободи", - Порошенко

  • 30.11.2021, 09:57
  • 490

Закликає п'ятий президент України Петро Порошенко

"Маємо знову об’єднатися навколо ідеалів Гідності і Свободи", - Порошенко
"Маємо знову об’єднатися навколо ідеалів Гідності і Свободи", - Порошенко

«8 років тому історія сучасної України поділилась на до і після… У ніч на 30 листопада 2013 року на Майдані Незалежності відбулось звіряче побиття студентів „беркутом“. Тієї листопадової ночі жорстокий режим Януковича перейшов останню межу», — нагадує Петро Порошенко у дописі на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Цей момент став спусковим гачком для нашого народу. І вже 1 грудня на вулиці Києва вийшли близько мільйона обурених людей. Вийшли, щоб показати силу, здатну рушити найавторитарніші режими. І гасло „Україна — це Європа!“ автоматично змінилось на „Банду геть!“. А далі були майже 100 днів виснажливої боротьби і смерті Небесної Сотні. Та ціна, яку заплатила Україна за право самій визначати своє майбутнє», — пише Порошенко.

«Зараз, коли президент Зеленський намагається побудувати в Україні авторитарний режим лукашенківського чи путінського взірця — маємо знову об’єднатися навколо ідеалів Гідності і Свободи. І ніколи не забувати про ті страшні події і тих, хто тоді віддав найцінніше — своє життя. Без них — наша реальність сьогодні могла б бути зовсім іншою», — додає п'ятий президент України.

Читайте також: «Досить ганьбити українську розвідку», — Порошенко

Схожі новини