Передплата 2024 ВЗ

Що віщують зірки з 28 по 31 жовтня 2021 року?

  • 25.10.2021, 10:00
  • 457

Гороскоп з 28 по 31 жовтня

ОВЕН. Цього тижня Овни намагатимуться підняти собі настрій всіма силами. Не переймайтеся подіями, які не є надто важливими у вашому житті. Друга полови­на тижня принесе натхнення для творчості. Вихідні минуть так, як ви собі задумаєте. Це вдалий період для поїздок у відпочин­кові комплекси. Прислухайтеся до своєї інтуїції — вам потрібно відчути, що події, які відбуваються у вашому житті, розвивають­ся у правильному напрямі.

ТЕЛЕЦЬ. На Тельців чекає непростий період у фі­нансовому плані, однак якщо ви докладете зусиль, то можете розібратися зі всім та погасити заборго­ваність. Ті, хто шукає роботу, натраплять на цікаву пропозицію. Вашим близьким може знадобитися допомога, тож намагайте­ся їм приділяти достатньо уваги. Самотнім Тельцям цього тиж­ня не варто чекати нових знайомств.

БЛИЗНЮКИ. Відкиньте всі сумніви та зробіть нарешті те, що так довго відкладаєте. У вас все вийде. Головне — не стримуйте своїх творчих поривів. Упродовж тижня будьте уважними до рідних та друзів. Комусь із них знадобиться ваша допомога. Спробуйте зробити все, що у ваших силах. Всі робочі питання зірки радять завершити до п’ятниці. Вам потріб­но відпочити та відновити свої сили. Якщо є можливість, відкла­діть усі можливі справи та присвятіть час хобі та релаксу.

РАК. У Раків починається вдалий період для плануван­ня справ. Запишіть у блокноті все, що хочете втілити. Перечитайте список та уважно подумайте над тим, що вам з цього всього найбільше потрібно. Середина тижня пе­редбачає потяг до творчості. Поїздки, відрядження, прогулянки та будь-який активний відпочинок цього тижня вітається. Зірки обіцяють в суботу успіх у фінансовому плані.

ЛЕВ. Присвятіть тиждень творчим пошукам та вирі­шенню неординарних завдань, адже ваша креатив­ність буде цього тижня на піку. Навіть у тих справах, які вам раніше не вдавалися, ви зможете досягти неабияких успіхів. Якщо вам на думку раптово спаде якась ідея — прислу­хайтеся до неї, навіть якщо вона докорінно змінить усі ваші пла­ни.

ДІВА. Зірки радять Дівам не піддаватися цього тижня поганим думкам. Присвятіть час культурному розви­тку та спілкуванню з рідними. Цього тижня ви будете в центрі уваги. Всі оцінять вашу харизму та ораторські здібнос­ті. У середині тижня Діви можуть розраховувати на новий про­єкт та підвищення зарплати. На вихідних можливі невеликі про­блеми, втім, вони швидко вирішаться. Дівам, які ще не зустріли свою половинку, варто уважніше придивитися до кола свого оточення.

ТЕРЕЗИ. Цей тиждень ідеально підходить для вирі­шення особистих питань. Поговоріть з партнером про свої почуття та вирішіть усі проблеми, які у вас накопи­чилися за період стосунків. Постарайтеся не думати про по­милки з минулого, нехай вас не відволікає страх перед невідо­містю майбутнього. Забудьте про все та піклуйтеся про те, що відбувається тут і зараз.

СКОРПІОН. Секрет успіху — мати мету в житті та йти до неї. Працюйте старанніше, шукайте нові нестандарт­ні підходи до вирішення завдань. Інвестиції у себе — це найкраще, у що можете вкласти свій час, сили та гроші. Якщо на роботі виникатимуть суперечки та конфлікти, намагайтеся їх загасити та не вплутуватися в «розбір польотів». На вихідних дозвольте собі відпочити. Присвятіть час тим справам, які при­носять вам найбільше задоволення.

СТРІЛЕЦЬ. Стрільцям цього тижня бажано не кидати­ся в авантюри. Не беріть участі у службових інтригах, адже це все може обернутися проти вас. Не займай­теся фінансовими питаннями, поки все не стане на свої місця. На вихідних постарайтеся уникати фізичної втоми та переван­таження. Постарайтеся звести до мінімуму всі робочі питання. Переключіться на себе та дозвольте собі повноцінно відпочити.

КОЗЕРІГ. Стежте за своїми емоціями та тримайте їх під контролем. На початку тижня ймовірні конфлікти та сварки зі серйозними наслідками. За можливості, проведіть вечір наодинці та впорядкуйте свої думки. Приємні емоції вам подарує прогулянка на свіжому повітрі. Природа до­дасть вам життєвих сил та направить думки в потрібне русло. Знайдіть спільну мову зі своєю сім’єю та налагодьте стосунки з рідними. Вихідні найкраще присвятити творчості.

ВОДОЛІЙ. Цього тижня намагайтеся більше слухати і спостерігати. Це допоможе вам відновити сили. Віль­ний час проведіть у тиші, за книжкою або прослухову­ванням улюбленої музики. Навчіться контролювати свої емоції, відновіть свої душевні сили та переведіть фокус на себе — це допоможе сконцентруватися на головному. Ваш доленосний орієнтир на вихідні — самоосвіта, тренування інтелекту, підви­щення рівня ерудиції.

РИБИ. Цього тижня Риби мають унікальну можливість змінити на краще свій внутрішній світ та знайти осо­бисте щастя. Якщо відчуваєте душевний дискомфорт, значить, у вашому житті щось точно йде не за планом. Астроло­ги радять не шукати на стороні любовні захоплення, адже вони для вас безперспективні. Вихідні проведіть активно. Не заси­джуйтеся вдома, а вирушайте назустріч пригодам. За можли­вості, зберіться з друзями, з якими давно не бачилися.

Читайте також: Три знаки Зодіаку, на яких чекає колосальний успіх у 2022 році

Схожі новини