Передплата 2024 «Добрий господар»

Астрологи попередили: п'ять знаків зодіаку, які схильні до алкоголізму

  • 15.10.2021, 20:35
  • 3 815

Астрологи розповіли, які знаки схильні до алкоголізму

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Скорпіон

Люди цього знаку свої проблеми часто заливають вином, намагаючись закритися від оточуючих. Іноді вони стають справжніми алкоголіками. Але завдяки своєму сильному характеру вони можуть все кинути і почати життя з чистого аркуша, пише Апостроф.

Риби

Народжені під цим знаком дуже вразливі створіння. Занурюючись у свої мрії, риби починають пити на самоті. Поступово вони впадають в депресивний стан, з якого їм потім дуже складно вибратися. Не можна залишати риб наодинці зі своїми проблемами.

Близнюки

Любов до веселих вечірок і гулянок може сприяти тому, що близнюки починають відчувати таку згубну пристрасть, як алкоголь. Для них важлива зміна вражень, тому завдання близьких людей — постійно знаходити для близнюків нові цікаві справи і захоплення.

Овен

Представники цього знаку зодіаку люблять практично всі алкогольні напої і при цьому не знають ніякої міри. В напідпитку вони поводяться вкрай агресивно. У випадках з Овнами може допомогти тільки хитрість.

Стрілець

Ці люди до алкоголю ставляться як того, що допомагає відчути легкість, розслабитися і веселитися. Але хронічними алкоголіками вони стають вкрай рідко. Якщо відчули щось недобре, переведіть увагу стрільця на подорож.

Читайте також: Астрологи: знаки Зодіаку, які ніколи не прощають образ

Схожі новини