Передплата 2024 ВЗ

Що дарувати різним знакам Зодіаку?

  • 14.09.2021, 20:15
  • 1 358

Астрологи підібрали подарунки, які, безперечно, сподобаються представникам різних знаків

ОВЕН

Ідеальним подарунком для активних Овнів стане сплав по річці на байдарці або пейнтбол. Для цього знаку підійде все нестандартне і оригінальне. Ви зробите їх щасливими, подарувавши щось оригінальне і незвичайне, хто знає, можливо, такого подарунка він ще ніколи не отримував!

ТЕЛЕЦЬ

Тeльці народжені для розкоші і задоволення. Даруйте їм шоколад, вечерю в дорогому ресторані або сеанс масажу в розкішному СПА-центрі. Прикраси або елементи декору ручної роботи зроблять їх найщасливішими людьми на Землі. Не забудьте упакувати подарунок в красиву упаковку, щоб не ранити їхній естетичний смак.

БЛИЗНЮКИ

Ви ощасливите Близнюка квитком на концерт улюбленої групи, річною передплатою на улюблений журнал або новим альбомом улюбленого виконавця.

РАК

Раки ніколи не відмовляться від романтичної вечері на двох, букета квітів або меблів улюблених виробників. Для них головне — увага, а не ціна подарунка!

ЛЕВ

Дорогі сигари, вишукане вино, квиток в театр — ідеальні подарунки для Лева. Для них головне — бути в центрі загальної уваги, стежте за цим і Лев буде найщасливішою людиною на планеті!

ДІВА

При виборі подарунка Діві варто прикладіть чималі зусилля, але воно того варте. Спробуйте знайти щось практичне і просте. Не намагайтеся купити великий і дорогий подарунок — сором'язлива Діва цього не оцінить.

ТЕРЕЗИ

Терезам сподобатися все, що ви подаруєте: музичний диск, книга або букет квітів. Для них важливо тільки одне — увага.

СКОРПІОН

Скорпіони люблять дорогі речі і володіють хорошим відчуттям моди і стилю. Ви не помилитеся, якщо подаруєте одяг з останніх колекцій відомих дизайнерів. Але будьте обережні — переконайтеся, що Ви добре знаєте смаки цієї людини.

СТРІЛЕЦЬ

Знайдіть божевільну, унікальну прикрасу а, якщо Ви можете собі це дозволити, подаруйте подорож в екзотичну країну.

КОЗЕРІГ

Почніть день Козерога з ланчу або походу на якесь шоу. Подаруйте їм щось корисне — такому перфекціоністу буде дуже складно пробачити Вам неправильний подарунок!

ВОДОЛІЙ

Що подарувати? Щось цікаве. Подарунок для таких життєрадісних людей повинен бути оригінальний і цікавий. Цікава іграшка, квиток на нову комедію або щось оригінальне для автомобіля.

РИБИ

Щоб вибрати подарунок Рибам, потрібно дуже постаратися, адже вони оцінять тільки те, що Ви зробили своїми руками. Якщо у Вас немає часу на ремонт у кімнаті, зручних кімнатних тапочок або килимка для йоги буде цілком достатньо.

Читайте також: Як знакам зодіаку розпочати осінь, щоб вона була успішною

Схожі новини