Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівський «Рух» підписав чотирьох новачків

  • 09.09.2021, 15:10
  • 652

Керівництво ФК «Рух» посилило склад команди

Львівський клуб оформив угоди відразу з чотирма легіонерами.

Новачком «Руху» став 20-річний форвард Осазе Тафарі Де Росаріо з академії клубу МЛС «Нью-Йорк Сіті». З ним підписано контракт на три роки.

Також львів'яни підписали 19-річного захисника Ннабугіе Річмонда Чуквуемека, 18-річного півзахисника Майкла Обаміна і 19-річного півзахисника Інносент Чідозі Одога. З цими трьома футболістами укладені чотирирічні контракти. Всі вони є вихованцями нігерійської школи «Super Star International Academy».

Ще раніше поповнив склад львівського «Руху» на правах оренди захисник київського «Динамо» Володимир Костевич. Термін оренди 28-річного лівого захисника в львівському клубі розрахований до кінця 2021 року, повідомляє офіційний сайт «Динамо».

Костевич є вихованцем львівського футболу, в 2010—2016 роках виступав за львівські «Карпати», а з 2017 року грав за познанський «Лех». Восени 2020 року підписав контракт з київським «Динамо», проте через травму хрестоподібних зв'язок пропустив залишок сезону.

У поточному сезоні УПЛ «Рух» займає десяте місце в турнірній таблиці, набравши сім очок. В суботу, 11 вересня, команда зіграє в матчі 7-го туру елітного дивізіону з луганською «Зорею». Ознайомитися із ставками та котируваннями на майбутній матч можна в лінії БК «Pin-Up bet», детальний огляд якої опублікований на сайті «Рейтинг Букмекерів».