Передплата 2024 ВЗ

Найталановитіші знаки Зодіаку – астрологиня

  • 27.08.2021, 20:35
  • 5 679

Найбільш талановиті люди зібралися під кількома знаками Зодіаку

Про це повідомляє ТСН.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці, будучи людьми спокійними (зрозуміло, поки їх не виведуть зі стану рівноваги) і неквапливими, не терплять метушні, а тому — якщо вірити словам поета — є служителями муз. Їхній успіх в творчості пояснюється ще й тим, що вони можуть зосередитися на тому, що роблять, а значить, досягають небачених висот. Серед геніїв-Тельців треба назвати Нікколо Макіавеллі, Шарлотту Бронте, Вільяма Шекспіра, Іммануїла Канта, Оноре де Бальзака, Петра Чайковського, Михайла Булгакова.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези взагалі люблять мистецтво у всіх його видах — вони обожнюють живопис, класичну музику, літературу, — до того ж як прозу, так і поезію — скульптуру і архітектуру. Одночасно представники знака не тільки приходять у захват через творів інших, але і здатні створювати шедеври самі. Саме під цим знаком на світ з'явилися такі генії, як Вергілій, Джузеппе Верді, Сара Бернар, Шарль-Каміль Сен-Санс, Михайло Лермонтов, Оскар Вайльд, Іван Бунін і Марина Цвєтаєва.

Риби (19.02 — 20.03)

Риби, незважаючи на властиву їм мрійливість і, як може здатися, непристосованість до життя, вміють йти до поставленої мети, незважаючи на жодні перешкоди. Саме тому вони досягають тієї мети, яка для інших може здатися захмарною — як в прямому, так і в переносному сенсі слова. Серед тих, хто народився під знаком Риб, є такі генії, як Сандро Боттічеллі, Мікеланджело, Джоаккіно Антоніо Россіні, П'єр Огюстен Ренуар, Михайло Врубель, Елізабет Тейлор, Антоніо Вівальді та Андрій Миронов

Читайте також: ТОП знаків Зодіаку, які мають унікальні риси характеру

Схожі новини