Передплата 2024 «Добра кухня»

Допомога військовим: 72-га бригада отримала комплект відеорозвідки

  • 22.07.2021, 14:33
  • 608

Порошенко привіз в Авдіївку комплект відеорозвідки для 72-ої бригади

П’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, який перебуває на Донбасі, передав перший комплект оптичної розвідки для 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

«За останні два місяці я вже третій раз на фронті. До цього дві поїздки були присвячені 10-й ОГШБр, в Торецьку, і в Зайцевому, і в Шумах, і в Нью-Йорку. Ми разом з волонтерами зібрали кошти для встановлення унікальної технології пункту дальнього спостереження. Ставимо це в найбільш небезпечних ділянках фронту», — зазначає Порошенко.

Кошти на першу партію техніки — 560 тисяч гривень — збирали гуртом волонтери, половину додав Фонд Порошенка. Вартість повного комплексу відеоспостереження — більше трьох мільйонів гривень. У 10 ОГШБр воно вже працює і рятує життя військових, каже Порошенко.

Вже традиційно команда Порошенка привезла бійцям на передову солодкі гостинці — цього разу це стиглі українські абрикоси. П’ятий президент принагідно подякував усім волонтерам, які долучилися до проекту, і закликав продовжити підтримку армії.

«Три мільйони, одна бригада і збережені життя. Збережений суверенітет, українська земля. Це вартує того. Дуже символічно, що ми це робимо у дні звільнення Авдіївки», — резюмує Порошенко.

Читайте також: Порошенко привіз на фронт обладнання для військових

Схожі новини