Передплата 2024 ВЗ

Огірки, кабачки, помідори, капуста, перець, баклажани, гарбузи: Марина Порошенко показала свій город (фото)

  • 20.07.2021, 21:15
  • 2 456

Політикиня показала урожай, який виріс на присадибній ділянці

Дружина п'ятого президента України, лідерка команди «Європейська Солідарність» у Києві Марина Порошенко показала, які овочі вирощує на городі. У неї в гостях побували народні депутатки «ЄС».

Політикиня похвалилася урожаєм, який виріс на присадибній ділянці. Про це написала на своїй сторінці в Facebook нардепка Ірина Геращенко та опублікувала відповідні фото.

Разом із Геращенко в гостях у Порошенків побували парламентарки Вікторія Сюмар, Ірина Фріз, Ніна Южаніна, Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Грядки дружини Петра Порошенка нардепки назвали «охайними». За словами Геращенко, Марина вирощує огірки, кабачки, кілька видів помідорів, капусту, перець, баклажани, гарбузи. Між грядками ростуть чорнобривці й ревінь, які віднаджують жуків і равликів.

«Звернули увагу, що на кожній грядці дбайливо висаджені чорнобривці. Ми ще жартували, що от естети-квіти серед помідорів. Марина зауважила, що це роблять, аби відважити жуків і равликів. Я такого навіть не знала. Тому ловіть пораду від родини Порошенків: якщо серед овочів посадити українських чорнобривців, то грядка і око милує, і равликів буде менше. Наступного року обов’язково спробую», — написала Геращенко.

Геращенко також зазначила, що спробувала яблука — «культовий «білий налив» у Порошенків.

Схожі новини