Передплата 2024 «Добра кухня»

Virgin Galactic розіграє квиток у космос: умови лотереї

  • 12.07.2021, 19:35
  • 635

Компанія Virgin Galactic у неділю успішно запустила в космос свого засновника Річарда Бренсона. Тепер вона оголосила про розіграш космічної подорожі на своєму кораблі. Політ заплановано на 2022 рік

Квиток розіграють в лотереї на платформі Omaze, повідомляє The Verge.

Особливість розіграшу полягає у тому, що участь у лотереї може взяти кожен охочий. Для цього треба пожертвувати гроші некомерційній організації Space for Humanity.

За кожну пожертву користувачеві будуть нараховуватися бонусні бали, що впливають на шанси. Максимальна кількість балів може скласти 6 тисяч. Переможець отримає приз — подорож на космічному літаку VSS Unity.

Крім цього, компанія подарує користувачеві тур космопортом «Америка» у супроводі Річарда Бренсона. Бізнесмен пожартував, що буде у своєму фірмовому капелюсі Віллі Вонки.

Читайте також: «Чекав цього 12 років»: Філатов готується до польоту в космос

Лотерея триватиме до 1 вересня 2021 року, а переможця оголосять 29 вересня. Учасник лотереї повинен бути повнолітнім, а також вакцинованим від COVID-19.

Нагадаємо, у неділю 11 липня Річард Бренсон здійснив суборбітальний політ на космічному літаку VSS Unity. Під час запуску судно досягло швидкості у 3 махи (понад 3,5 тисячі км/год.) і піднялося на висоту 84,5 кілометра. З погляду ВВС США, політ класифікується як космічний (межа перебуває на висоті 80,4 км.). Після цього літак бізнесмена успішно приземлився.

Схожі новини