Передплата 2024 «Добрий господар»

Шик і блиск червоної доріжки

У французькому Канні стартував 74-й міжнародний кінофестиваль

Парадом зірок Каннський кінофестиваль оголосив про відкриття 74-го свята кіно. Цьогоріч у Канні покажуть, зокрема, дві українські стрічки.

Читайте також: На Каннському кінофестивалі покажуть фільм Сергія Лозниці «Бабин Яр»

Фестиваль знаменитий своєю червоною доріж­кою, де зірки виблис­кують у своїх модних нарядах. Дрес-код Каннського фести­валю звучить як black tie («чор­на краватка», суворий дрес-код для офіційних прийомів. — Я. Я.), але гості червоної доріж­ки його трактують по-своєму, виблискуючи в нарядах з пір’ям, паєтками, органзою, оголюю­чи різні частини тіла розрізами різної форми і глибини… Мод­ні критики вже обрали своїх фа­воритів.

Маріон Котіяр, яка зігра­ла головну роль у фільмі «Ан­нет», прем’єра якого відбудеть­ся у Канні, вибрала приталену срібну сукню на одне плече від Chanel з колекції Haute couture. Образ 45-річної актриси допо­внили срібні туфлі і золоті при­краси — масивна сережка в од­ному вусі, браслет і перстень.

Не залишилася непомітною і 75-річна Гелен Міррен. Вона вибрала для урочистості сукню бананового кольору, яка гар­но підкреслювала її талію. Сук­ню Гелен доповнила шкіряними жовтими туфлями на шпиль­ці, золотим клатчем Dolce & Gabbana на ланцюжку і окуляра­ми, які тримала в руці.

Екс-перша леді Франції Карла Бруні з’явилася на червоній до­ріжці у розкішній сіро-блакитній сукні на одне плече, що була роз­шита дрібними паєтками. При­крашав цю сукню високий розріз до стегна і ефектне драпірування на грудях. Доповнила свій «лук» Карла срібним клатчем. З при­крас вибрала лише широкий діа­мантовий браслет і сережки.