Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Наступний комплект оптичної розвідки готуємо для Чорних Запорожців, - Порошенко

  • 03.07.2021, 18:28
  • 637

Наступний комплект для оптичної розвідки, який буде придбаний і доставлений на фронт коштом Фонду Порошенка та волонтерів, призначений для 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців

Про це п’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко повідомив під час благодійної акції «Музично-кулішева субота», організованої Святославом Бойком — відомим музикантом, волонтером, лідером гурту «Широкий Лан». Порошенко також повідомив, що у понеділок знову разом з однодумцями їде на Схід.

«Я в понеділок поїду в Нью-Йорк. Бо смуга оборони 10-ої бригади — це Зайцево, Шуми, Нью-Йорк.

У 10-ту бригаду ми передаємо бригадний комплект спостереження, а ще сітку купуємо, генератори. Все це коштує майже мільйон гривень. Половину, як завжди, дає наш з Мариною Фонд, а половину — ви. 3 тисячі українців, які приєдналися до «Справи Громад», щоб це стало можливим. Це круто. Разом ми робимо дуже корисну справу", — наголосив Петро Порошенко.

«А ще фантастичні музиканти — і Святослав Бойко, і Христина Панасюк поїдуть для того, щоб підтримати бойовий дух наших воїнів», — зазначив Петро Порошенко.

Він також подякував за підтримку благодійного проєкту компанії «Розетка».

«Хочу подякувати „Розетці“ із Чечоткіним, бо він дає нам фантастичні знижки на генератори, які називаються „Розетка“. Їх ми теж привеземо нашим воїнам», — говорить Петро Порошенко.

Як відомо, Порошенко разом з волонтерами для 10 ОГШБр, яка контролює 10% лінії фронту, купили повний комплект оснащення для відеоспостереження.

27 травня Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину передав 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді один з комплектів відеоспостереження.

Наступні комплекти оптичної розвідки для батальйону 10 ОГШБр були придбані протягом червня.

Як розповів п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, активісти ГО «Справа Громад» спільно з українцями шляхом краудфандингу всього за два дні зібрали кошти й купили вкрай важливе обладнання для українських військових.

Схожі новини