Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Під час екскурсії на водоспад загинув учень львівської школи

  • 02.06.2021, 14:52
  • 1 609

Учень шостого класу львівської школи №82 загинув під час шкільної екскурсії на водоспад Кам'янка у національному природному парку «Сколівські Бескиди». За попередніми висновками, 12-річний хлопчик зірвався з висоти під час спроби зробити селфі і впав у воду

Про нещасний випадок із львівським школярем повідомила пресслужба Львівської міськради.

«Як стало відомо, сьогодні, 2 червня під час екскурсії до с. Кам’янка Стрийського району учень 6-го класу підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, внаслідок чого отримав травму. Реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги не змогли врятувати дитину… За цим фактом буде проведено розслідування», — йдеться у повідомленні пресслужби Львівської міськради.

Від імені громади Львова свої співчуття рідним загиблого хлопчика уже висловив мер Андрій Садовий.

За даними ZAXID.NET, група із 44 львівських школярів перебувала на шкільній екскурсії у супроводі п'яти дорослих — трьох вчителів і двох батьків.

За словами очевидців, один із хлопчиків зірвався зі слизького каміння під час спроби сфотографувати себе на тлі водоспаду.

Читайте також: Вилетіла з-під коліс: у Львові кришка люка врізалась в авто і вбила дитину

Як повідомили в ДСНС, нещасний випадок стався близько 11:55, хлопчик впав у воду, але зачепився ногою за коріння дерева і, ймовірно, захлинувся. Остаточні причини смерті встановлять експерти.

Зараз на місці трагедії працюють поліцейські та експерти, батьків хлопчика уже повідомили.

Схожі новини