Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Карма не забарилася: російська пропагандистка зламала руку під час ток-шоу про Крим

  • 30.03.2021, 13:55
  • 1 763

Російська пропагандистка Катерина Стриженова впала в прямому ефірі ток-шоу "Час покаже" на "Першому каналі". Жінка не помітила сходинки і завалився на підлогу. Пізніше стало відомо, що вона зламала руку

Відео її падіння опубліковано в YouTube.

Цікаво, що інцидент стався під час передачі, в якій обговорювалася окупація Криму і Голодомор в Україні.

Оголошуючи про рекламну паузу, Стриженова сказала: «Ви нам запропонували покаятися, розділити ці поняття і те, що від голоду страждали лише в Україні. Ми бачимо, як ви це робите. Така політика. За що ще ми повинні покаятися — після реклами».

Після цього вона зробила кілька кроків назад і впала. У фінальній версії шоу, яку залили на YouTube-канал телеканалу, цей фрагмент вирізали. Проте залишилися перезалиті іншими користувачами кадри.

Читайте також: «Право на владу» несподівано перетворилося на шоу «Двері»

Після виходу з рекламної паузи її співведучий Руслан Осташко повідомив, що Стриженова впала та пошкодила руку. Після цього моменту шоу він вів самостійно.

«Ми занадто емоційно обговорювали дуже важливу тему: за що ще ми маємо покаятися. Під час цього обговорення Катерина Стриженова оступилася, пошкодила руку, наразі їй надається медична допомога», — пояснив Осташко.

Примітно, що 22 березня в ефірі випуску шоу «Борьба за гендер. Время покажет» ведучі висміювали президента США Джо Байдена, який кілька разів впав на сходах.

Користувачі мережі прокоментували її падіння:

  • Є така професія: брехати цілий день. Карма, вона така;
  • Шкода язика не відкусила при падінні;
  • Бог все бачить!
  • Це за чорний рот.

Схожі новини