Передплата 2024 «Добрий господар»

На піку популярності – лілові нігті

З настанням весни в житті жінки змінюється все: настрій, зачіска, одяг і, звичайно ж, манікюр, який відразу реагує на оновлення тенденцій. Коли кожен сонячний день шалено радує, а первоцвіти викликають непідробне почуття захоплення, хочеться романтики, ніжності й легкості, і ми намагаємося це висловити в тому числі й через нігті

Навіть якщо весна особливих емоцій у вас не викликає, бо ви з головою занурилися в роботу, то вам стане набагато цікавіше, якщо ваші нігті будуть «залиті» яскравими фарбами.

Звичайно, ви можете самі вибирати колір манікюру залеж­но від ситуації, і ніхто не може заборонити вам зробити ефек­тний червоний манікюр або по­фарбувати нігті чорним лаком. У тому числі ви можете зробити будь-який манікюр своїми ру­ками. Проте з приходом вес­ни модні тенденції в манікюрі змінилися, і ми сьогодні про це розповімо.

Усі ми любимо оригінальний французький манікюр. Ніжно-рожевий ніготь з ідеальним тон­ким білим краєм. У весняному сезоні ми використовуватимемо ту ж техніку, але край стане більш незвичайним і трохи божевіль­ним. Весняний манікюр френч — це «усмішки», намальовані яскравими соковитими лаками.

Останнім часом стали напро­чуд популярними нюдові нігті. У новому сезоні не забудьте нюдові нігті прикрасити мініма­лістичним малюнком. Для ство­рення шедеврів використовуй­те золотий, білий або чорний лак — вийде дуже ніжний весня­ний манікюр.

Гарний весняний манікюр дарує нам можливість поверну­тися в дитинство, ностальгічно згадати солодкі цукерки і жуйки, запах яких змушує усміхнутися, і той дивовижний і неповторний рожевий відтінок. Хочете вірте, а хочете ні, але той неординар­ний яскраво-рожевий колір став одним із найяскравіших трендів у манікюрі на весну-2021.

Також цієї пори ми побачимо на нігтях багато різних відтінків зеленого. І ключовим тут є саме відтінок. Всі ті, хто мріє, щоб їх помічали здалеку, можуть взяти на озброєння найяскравіший зе­лений лак, який знайдуть. А якщо вам до душі стриманий стиль, то вибирайте темно-зелений колір.

Схожі новини