Передплата 2024 ВЗ

Саакашвілі приніс у телестудію щура на ім'я Еліта Корупція

  • 06.03.2021, 10:55
  • 713

Голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі 5 березня показав під час програми "Свобода слова Савіка Шустера" справжнісінького щура. Колишній очільник Одеської ОДА каже, що ім'я тваринки – Еліта, а її прізвище – Корупція

Про це йшлося у програмі «Свобода слова Савіка Шустера».

За словами Саакашвілі, багато щурів можна бачити «в парламенті, в уряді різних скликань, у цій студії». Тому жартома він назвав свого улюбленця «чиновником».

Тема випуску «Свободи слова» — «Корупція та подвійне громадянство». Одним з учасників обговорення був Саакашвілі.

Політик приніс щура у клітці. І весь час тварина там і перебувала. Саакашвілі наголосив, що корупціонерів треба так само як тварин посадити за ґрати.

«На жаль, дуже багато бюджетних щурів, які „щурять“ бюджет та економіку України, їх дуже часто можна бачити в парламенті, в уряді різних скликань, у цій студії. Чекаю не дочекаюся того моменту, коли цих щурів теж можна буде посадити в клітку і звільнити українську економіку», — наголосив Саакашвілі.

Також про подію колишній очільник Одеської ОДА повідомив у твіттері. Він зауважив, що на шоу говорили про конкретні схеми, на яких «щорічно у держави „щурять“ понад 37 мільярдів гривень».

Читайте також: Найпростіший спосіб змін. Саакашвілі перейменував Офіс реформ

Цікавий момент

На ефірі також був присутнім міністр фінансів Сергій Марченко. Прийшов він до студії з краваткою, на якій зображено змію.

«Я вдягнув цю краватку не випадково. Я не знав, що Міхеїл Саакашвілі принесе щурика. Змія, зазвичай, ганяє щурів, їсть їх, а ті її бояться. Це відповідь на те, що ми справді робимо. Треба цінувати ті заслуги, що були торік», — наголосив посадовець.

Схожі новини