Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Герої повертаються: дати виходу найочікуваніших проєктів Marvel

  • 12.12.2020, 15:55
  • 1 039

11 грудня кіностудія Marvel Studios випустила майже 20 анонсів своїх довгоочікуваних проєктів

Практично одночасно в Instagram з'явилися трейлери серіалів, які скоро випустять на новому стрімінговому сервісі Disney+. Більшість із них стануть продовженням «Саги нескінченності» та покажуть долю героїв після перемоги Месників над Таносом.

Першим випустять серіал «ВандаВіжн» — WandaVision, показ якого розпочнеться 15 січня наступного року. Головними героями стануть Багряна Відьма Ванда і робот-андроїд Віжн. Серіал матиме 6 серій. За сюжетом герої живуть тихим сімейним життям, але починають підозрювати, що їхня реальність не те, чим здається.

Marvel нарешті оголосила дату релізу мінісеріалу «Сокіл і Зимовий солдат» — The Falcon and the Winter Soldier. Цей проєкт дасть глядачам уявлення про те, як склалася доля найближчих соратників Капітана Америка після його відходу від справ. Дата виходу призначена на 19 березня 2021 року. Сьогодні кіностудія опублікувала перший трейлер серіалу.

Також фанатам нарешті показали перший трейлер серіалу «Локі» — Loki, який планують випустити у травні 2021 року. Серіал про зведеного брата Тора, який загинув від руки Таноса у «Месниках: Війна нескінченності». До ролі Локі у серіалі повернеться Том Хіддлстон.

Крім цього, кіностудія офіційно оголосила про початок зйомок серіалу «Соколине око» — Hawkeye із Джеремі Реннером. Офіційна дата виходу серіалу поки що не оголошується, але, найімовірніше, це буде початок 2022-го.

Також анонсували ще кілька серіалів, які перебувають у розробці. Проєкт Sizzle Ms. Marvel, де глядачів познайомлять із новою супергероїнею — Камалою Хан або Міс Марвел. Про дівчинку-підлітка мусульманського походження із Джерсі, котра володіє здатністю деформувати власне тіло. Реліз серіалу припадає на кінець 2021 року.

Оголосили й про початок роботи над серіалом «Секретне вторгнення» — Secret Invasion, де в центрі сюжету опиниться Нік Ф'юрі у виконанні Семюела Л. Джексона.

Також у Marvel Studios анонсували кілька майбутніх нових фільмів. Так, 9 липня 2021 року в кінотеатрах планується вихід фільму «Шан-Чи і легенда десяти кілець» — Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, який познайомить глядачів із абсолютно новими героями. Він стане другим повнометражним фільмом після «Чорної вдови».

На 2022 рік анонсовано вихід нової частини «Вартових Галактики» під назвою The Guardians of the Galaxy Holiday Specia. Фанати «Вартових галактики» отримають ще й новий серіал «Я є Грут» — I Am Groot, де в центрі сюжету опиниться деревоподібний гуманоїд малюк Грут, якого так полюбили глядачі.

Крім цього, у кіностудії офіційно оголосили, що роль головного антигероя у майбутньому фільмі «Тор: любов і грім», Thor: Love and Thunder виконає Крістіан Бейл. Реліз фільму запланували на 6 травня 2022 року. Головні ролі в ньому виконають Кріс Хемсворт — Тор, Тесса Томпсон — Валькірія, Наталі Портман — Джейн Фостер.

А наостанок кіностудія анонсувала перезапуск «Фантастичної четвірки», постановку якого довірили Джону Уоттсу.

Схожі новини