Передплата 2024 «Добра кухня»

Укрзалізниця показала вагони з душем, кухнями і кімнатами для нарад: скільки коштує проїзд

  • 19.11.2020, 11:30
  • 2 362

В Укрзалізниці пропонують охочим замовляти вагон-салон не пізніше ніж за 5 робочих днів до відправлення поїзда за допомогою письмової заявки

«Вагон-салон є справжнім готелем на колесах, який облаштований кухнею, великою залою та просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю та електроплитою. Велику залу облаштовано м’яким куточком, комп’ютером, аудіо- та відеотехнікою. У спальному купе розташовано ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната», — зазначено на сайті Укрзалізниці.

Кількість спальних місць становить від 5 до 11, залежно від конструкції вагону. Окрім того, вагони-салони облаштовані спеціальними купе для охорони та службового персоналу.

Як повідомляють у компанії, вартість такого салону складає ціну 11 квитків для дорослих за тарифом м’якого вагона з двомісними купе «СВ» відповідної категорії поїзда.

В Укрзалізниці пропонують охочим замовляти вагон-салон не пізніше ніж за 5 робочих днів до відправлення поїзда за допомогою письмової заявки.

Схожі новини