Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Садовий не підписав меморандум проти фальсифікації виборів, бо боїться роздратувати Зеленського – Порошенко у Львові

  • 10.11.2020, 14:50
  • 2 420

Меморандум проти фальсифікації результатів виборів, які підписали демократичні політсили у Львові, це важливий сигнал владі

Про це лідер «Європейської Солідарності», п’ятий Президент Петро Порошенко заявив під час поїздки у Львів, де він підтримав Софію Федину та Марусю Звіробій перед судом за позовом Зеленського.

Порошенко зауважив, що політична сила нинішнього очільника міста Андрія Садового не приєдналась до цього документу.

«Я хочу подякувати молодій, політичній силі — „Варті“ яка вчора ініціювала, і „Європейська Солідарність“, і „Свобода“, і „Голос“ підтримала цю ініціативу і підписала меморандум. Ми не допустимо фальсифікацій виборів, які вони роблять, забороняючи оприлюднювати результати по ДВК і підписуючи фальшиві протоколи щодо уточнених результатів з однією метою — коли народ відмовив їм в довірі, вони фальсифікаціями, як в часи Януковича, намагаються затягнути „за волосся“ „Слуг“ у Львівську міську раду. Так само вони роблять в Тернополі, так само вони чинять у Київській області. Так само вони чинять по всій Україні, перетворюючи нас в придаток Російської імперії», — говорить Порошенко.

«Вчорашній меморандум точно сказав — ми не дамо змінити волевиявлення львів’ян, змінити волевиявлення українців. Збережемо демократію. А чи всі сили підписали вчорашній меморандум? Чомусь я там не бачу лідера „Самопомочі“. Чому так відбувається? Бо він прислужує слугам, боїться їх роздратувати», — зауважив Петро Порошенко.

«А як же ти будеш захищати львів’ян? А як ти будеш захищати Україну? Як ми це робимо з 14-го. Але львів’яни у всьому розберуться. Львів’ян не обдуриш!», — переконаний п’ятий Президент.

«Львів'яни, ми вас дуже любимо. Ви круті, ви розумні і з вас починаються зміни в Україні. Мені здається, це Синютка так сказав — і я повністю це підтверджую. Ви все зрозуміли ще рік тому в 2019-му. Підсумки виборів стверджують, що єдина політична сила, яка більш ніж в двічі наростила свою підтримку, — це „ЄС“. Це дякуючи вам, дорогі львів’яни. Ви розумні, мудрі, у вас дуже серце болить за Україну. Архімед сказав: дайте мені точку опори і ми перевернемо світ. Ця точка опори для всіх українців — є Львів. І я переконаний, що Львів це продемонструє і 22 листопада», — наголосив Порошенко.

Схожі новини