Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Disney презентував історію про пишнотілу Попелюшку

  • 09.10.2020, 08:55
  • 656

Видавництво Disney анонсувало нову книгу про Попелюшку — "Якщо туфелька підійде". У ній головна героїня буде пишнотілою

Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Згідно з анонсом, нова книга Джулі Мерфі, авторки бестселеру «Пампушка», яку випустить видавництво Disney, буде своєрідним сучасним переказом казки про Попелюшку.

«Книга натхненна класичними казками, які ми всі знаємо і любимо, ідеально підходить для дорослих читачів, які жадають сучасних ескапістських романтичних комедій», — зазначено в описі.

За сюжетом, головна героїня на ім’я Сінді щойно отримала диплом дизайнера взуття. Вона намагається знайти себе у цій справі та працює на мачуху, яка є виконавчим продюсером популярного американського реаліті-шоу.

Читайте також: Меган Маркл підписала контракт з Disney

Одного разу Сінді погоджується стати героїнею цього шоу, сподіваючись, що це допоможе їй отримати роботу в індустрії моди. Виявляється, що вона — єдина пишнотіла учасниця шоу. Випуск з її участю стає популярним, а сама Сінді надихає інших жінок і заохочує їх до позитивного ставлення до свого тіла.

В офіційному описі книги також зазначено, що «Якщо туфелька підійде» є першою книгою в новій серії від Disney для дорослих.

Вихід «Якщо туфелька підійде» запланований на 3 серпня 2021 року.

Нагадаємо, днями у The Walt Disney Company оголосили про перенесення всіх запланованих прем’єр на 2021 рік у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Схожі новини