Передплата 2024 «Добрий господар»

В Умані виборча комісія проміняла чинного мера на двох його двійників

  • 27.09.2020, 12:48
  • 726

В Умані (Черкаська область) місцева виборча комісія зняла з виборів чинного мера Олександра Цебрія, зареєструвавши кандидатами двох клонів-двійників

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

«За жахливою трагедією з катастрофою нашого військового літака залишилася майже непоміченою інша, не менш страшна новина. Вчора в Черкаській області майже 100-тисячне місто залишилося без права вибору. В уманчан вкрали право голосувати.

Вчора місцева виборча комісія зняла з виборів чинного мера Олександра Цебрія, при цьому, УВАГА, тут же зареєструвавши кандидатами двох (!) клонів-двійників. Тепер справжній мер гуляє на вулиці, а на його місце балотуються два чорнороби, які змінили прізвища", — написав Філатов.

За словами Філатова, організатори події відомі.

Читайте також: Президент дозволив йти на вибори без довідки про судимість

«Лялькар й учасники відомі. Це мерзотник і аферист Антон Яценко. Король тендерної мафії Януковича. Народний депутат від партії «За майбутнє Коломойського». Людина, яка так вигідно купила у Тимошенко франшизу на черкаську обласну організацію «БЮТ», — заявив мер Дніпра.

На думку Філатова, про ситуацію, що склалася в Умані, всі знають.

«Усі мовчать. Президент, ЦВК, СБУ і навіть Юлія Володимирівна. Всіх все влаштовує.

Країну повільно, але впевнено розривають на шматки кримінальні клани, олігархи, корумповані судді і безконтрольні силовики, а ми всі робимо вигляд, що ніби порядок", — зазначив мер Дніпра.

Схожі новини