Передплата 2024 «Добрий господар»

У гаражі знайшли... понад сто велосипедів

  • 20.09.2013, 01:28
  • 1 205

В одному з гаражних кооперативів Івано-­Франківська, відчинивши двері капітального гаража, навіть звичні до всього оперативники міліції очманіли. Приміщення гаража було заповнене понад сотнею велосипедів і запчастинами до них.

Цього літа жителі Івано­Франківська, які воліють користуватися екологічно чистим транспортом, масово скаржилися на крадіжки велосипедів. Зникали здебільшого велосипеди, які їхні власники залишали “на хвилинку” біля магазинів та на сходових майданчиках житлових будинків. Складалося враження, що в місті хтось організував справжнє сафарі на двоколісні. Простежуючи шлях одного з останніх викрадених велосипедів, оперативники вперлися у двері зачиненого гаража.

З’ясувалося, що власник цього гаража, розповів начальник Івано­Франківського міськвідділу міліції підполковник Михайло Хомин, зібрав групу, в яку увійшли як місцеві, так і чернівецькі злодії. Викрадали вони лише імпортні спортивні та дитячі велосипеди вартістю від двох до 25 тисяч гривень. Викрадені двоколісні зловмисники ховали у гаражі, а згодом продавали або ж розбирали на запчастини. Кожен із членів цієї групи, зауважив Михайло Хомин, має на особистому рахунку понад десять викрадених велосипедів.

Схожі новини