Передплата 2024 «Добра кухня»

Скандал у львівському трамваї: штраф за неодягнену маску 140 грн

  • 08.09.2020, 14:15
  • 2 383

Контролери зробили "знижку", бо дівчина - студентка

Про це на сторінці Facebook-пабліку «Варта-1» написав хлопець дівчини Сергій Панчишин, який назвав штраф незаконним.

За його словами, інцидент стався 7 вересня о 17:55 в трамваї № 1 на зупинці вул. Русових. «Методом психологічного тиску та стресової ситуації на мою дівчину було накладено незаконний штраф контролерами за наче неодягнену маску в трамваї», — зазначив він. За його словами, дівчина зайшла в трамвай, оплатила проїзд та присіла, як збоку підійшов контролер і попросив одягнути маску.

Вона виконала цю вимогу і показала квиток, «але на цьому вони не зупинилися». «Вивели її з трамвая, мотивуючи це тим, що вона порушила якусь там постанову. Далі на вулиці шайка з трьох осіб почали погрожувати ще більше, але дівчина не давалася. Вони її сказали наступну фразу: «Ми робимо вам знижку, бо ви, мабуть, студентка, то краще оплатіть 140 гривень штрафу і на цьому ми закінчимо. Вона поспішала та й оплатила», — розповідає Сергій Панчишин.

У коментарях під дописом між користувачами розгорілась ціла дискусія щодо інциденту. Деякі з них висловили думку, що маска одягається перед тим, як увійти до громадського транспорту.

Схожі новини