Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Минай» їде до «Львова», а «Рух» – до Полтави

У суботу, 22 серпня, «Львів», на стадіоні «Україна» прийматиме дебютанта футбольної Прем’єр-ліги, переможця змагань у Першій лізі – закарпатський «Минай» (по­чаток – 14.00). А львівський «Рух», який посів друге місце у Першій лізі, дебютує в УПЛ у неділю – у Полтаві з «Ворсклою» (початок – 17.00)

Клуб «Рух» стане черговим представ­ником Львова у чемпіонатах України, склавши компанію «Карпатам» і «Льво­ву». Раніше шляхи полтавців і «рухівців» не перетиналися у жодних турнірах. Для головного тренера «Руху» Івана Федика це також буде перший матч у Прем’єр-лізі. Перед дебютом в УПЛ до «Руху» по­вернувся півзахисник Богдан Оринчак, який на правах оренди виступав за «Ми­най».

Суботній матч на «Україні» відбу­деться без вболівальників. Відповід­не рішення було прийнято згідно з ре­комендаціями МОЗ України. Львів входить до «помаранчевої» зони епі­демічної небезпеки, спричиненої ко­ронавірусом, тож масові заходи за участю понад 100 осіб у місті Лева за­боронені.

Шляхи «Львова» й «Минаю» раніше перетиналися лише раз. 30 жовтня 2019 року закарпатці на своєму полі у 1/8 фі­налу Кубка України здобули перемогу з рахунком 2:0. Один з голів забив Олег Допілка, який досі захищає кольори «Минаю». З особливим настроєм готу­ється до матчу у Львові головний тренер «Минаю» Василь Кобін, який свого часу виступав за «Карпати». Склад «Львова» під час короткого міжсезоння суттєво змінився. Команду Георгія Цецадзе по­кинули чимало досвідчених українських футболістів, в тому числі нещодавно — воротар Богдан Сарнавський, який став новачком «Дніпра-1».

Схожі новини