Передплата 2024 «Добра кухня»

Парламентський дрескод? "Слуга" засвітився у Верховній Раді в джинсах та футболці з черепом (фото)

Народного депутата від "Слуги народу" Тараса Тарасенка взяли на кпини через неналежне вбрання, у якому він прийшов до парламенту.

Нардеп, зокрема, засвітився у Раді в джинсах і футболці із зображенням черепа, а також у масці з принтами. Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці у Facebook фотограф Ян Доброносов.

«Стиль», — коротко підписав фото автор.

А ось користувачі мережі зазначили, що Тарасенко, мабуть, зовсім не має поваги до парламенту і дрескоду, якого варто дотримуватися в цьому приміщенні народному депутату.

«У ВР 9 скликання вже нічого не дивує», «Там можна по-всякому. Все одно це штучний парламент», «Це хто такий сміливий?», «У них таке ставлення до найвищого законодавчого органу країни і до всього, що вони там роблять», «Хоч не голий», «Жах», «Позорище», «Це не стиль», «Що, в шортах ще прохолодно?», «Він прямо з нічного клубу прийшов?», «Той випадок, коли ти пішов у магазин і згадав, що тобі на роботу, але ліньки йти додому переодягатися», «Круто! Парламент — це не місце для італійських Бріоні/Версаче, а місце для українських дизайнерів і принт-мейкерів. Все правильно!», «Вже нижче плінтуса статус нардепа», — коментують українці.

Схожі новини