Передплата 2024 ВЗ

Будинок № 13: троє людей випали з балкону

Добре, що то був другий поверх, а не восьмий...

Недільна забава на Новому Львові закінчилася нещасним випадком. За інформацією Нацполіції у Львівській області, у неділю, 31 травня, на вул. Литвиненка, 13, близько 19.00, двоє чоловіків і жінка впали вниз з балкону другого поверху — обвалилися перила.

За інформацією від лікарів «швидкої», у 32-річної жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, у 38-річного чоловіка — закритий перелом нижньої третини обох передпліч та закриту черепно-мозкову травму. У 34-річного чоловіка — забої плеча. Зазначається, що чоловіки були з ознаками алкогольного сп'яніння.

Як розповіла «ВЗ» речниця Г У Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, наразі за фактом події слідчими проводиться перевірка. Відомо, що у цьому помешканні була забава, люди вийшли на балкон, впали з другого поверху і травмувалися. Претензій ні до кого не мають, заяву до поліції не писали.

Заступник голови Сихівської райадміністрації Володимир Івасюк пояснив «ВЗ», що люди випали з другого поверху через обвал перил. Згідно із візуальним оглядом, перила не були в аварійному стані. Чи пошкодили їх учасники інциденту, має встановити поліція. Цей житловий будинок перебуває на балансі ЛКП «Житловик С». Однак квартира є приватизована, відповідно балкон є частиною приватної власності і ремонтувати його та утримувати в належному стані власники мають за свій кошт. За інформацією від сусідів, дана квартира здавалася в оренду. У яких відносинах квартиронаймачі перебувають із власником квартири наразі невідомо.

Як повідомив «ВЗ» завідувач першого хірургічного відділення Львівської лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич, після падіння з другого поверху, машина «швидкої» доставила трьох постраждалих у травмпункт лікарні швидкої медичної допомоги. У травмпункті оглянули і відпустили додому під амбулаторний нагляд лікарів. Їхні травми не потребували госпіталізації.

Юлія Ліщенко, Ірина Кушинська

Схожі новини