Передплата 2024 «Добра кухня»

Франківська лікарня судитиметься із львівським активістом Стахівим через наклеп

  • 03.05.2020, 13:56
  • 5 753

Минулого тижня головний лікар Центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк у соцмережі Фейсбук поскаржився на роботу «журналістів», котрі зневажливо поставились до медперсоналу, волонтерів та заявили, що інформація щодо кількості хворих у лікарні є брехнею.

Про це Тарас Масляк написав на своїй сторінці у Фейсбуку, пише місцеве видання Правда І Ф, передає Форпост.

«Звертаюся від імені усіх медиків до усіх журналістів: ви не маєте права зневажати і принижувати медиків ні сьогодні, ні будь коли!

Я сьогодні пішов на зустріч з якимсь «журналістом», із яким Остап Стахів прийшов в ЦМКЛ для того, щоб, за їхніми словами, «висвітлити ситуацію щодо коронавірусу». А вони, недожурналісти, вчинили по-свинськи, і прийшли спаплюжити як лікарню, так і усіх медиків не лише Івано-Франківська, а й цілої України!

Ми не мали права заводити їх у палати і показувати пацієнтів, бо дотримуємося правил конфіденційності. А вони перекрутили цей факт і сказали, що лікарня, начебто, пуста. Це повний фейк щодо кількості хворих.

Я не дозволю нікому опускати ні охорону, ні волонтерів, ні тих лікарів, які працюють за 3000 гривень, ризикуючи своїм життям і життям своїх рідних!

Я передивився їхній ефір і побачив, через яку призму зневаги і нахабства вони подавали викривлений матеріал.

За це свинство, я готовий подати на цих «недожурналістів» в суд на 500 000 тисяч гривень за те, що вони опускають та принижують медичний персонал.

Я звертаюся до усіх журналістів: я не дозволю нікому принижувати нашу лікарню і наших працівників від волонтерів, до лікарів, від охорони до санітарок. Майте совість!

Якщо таке ставлення до нас буде продовжуватися, ми усі звільнимося і залишимо ваші життя на розсуд долі", — каже головний лікар Тарас Масляк.

Схожі новини