Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У прозорому офісі партії Порошенка збирають допомогу для регіонів (відео)

  • 29.03.2020, 15:40
  • 720

Відкритий офіс партії «Європейська Солідарність» останні тижні схожий на величезний мурашник, де кожен знає свою задачу. Саме тут формують тисячі продуктових наборів від Фонду Порошенка, які вже почали розвозити у різні області України.

Народні депутати разом з активістами ГО «Справа Громад» і «Солідарні молодь», волонтерами у захисному спорядженні злагоджено пакують великі коробки з крупами, цукром, олією, борошном та іншими продуктами довгого зберігання, які дадуть можливість людям з так званої «групи ризику» не виходити з дому і не наражатися на небезпеку захворіти на коронавірус.

«Ми маємо проявити свою турботу для того, щоб попіклуватися про цих людей. Вони мають відчувати, що нація, народ, держава — і в тому числі це заклик до влади — піклується про них і робить все можливе. Вся команда „Європейської Солідарності“ робить необхідне для того, щоб в кожному куточку України відчули цю допомогу. Бо це не лише допомога харчами, медикаментами, засобами захисту. Це допомога в першу чергу моральна. Кожен має пишатись, що він є українцем. І я дякую нашій команді за те, що вже з перших днів епідемії ми об’єдналися і кожен робить все можливе для того, щоб захистити українців. Бо Україна — понад усе!», — наголосив п’ятий Президент, лідер партії Петро Порошенко.

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/691477264942923/

«Ніщо не має зупиняти нас у нашому бажанні допомагати іншим і діяти. Жодна епідемія», — переконана Вікторія Сюмар.

«Літні люди, пенсіонери — залишайтеся вдома на самоізоляції. Ви потрібні нам, ви потрібні своїм родинам, ви потрібні Україні. Наша задача — вберегти вас сьогодні», — наголосила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко.

«Дорогі українці на тимчасово окупованих територіях! Все дуже серйозно. Попри пропаганду — знайте, ми про вас думаємо, сумуємо — і залишайтесь вдома», — звернулась до людей у Криму та ОРДЛО Марія Іонова. «Ми ніколи не залишимо Крим сам на сам», — підкреслив Ахтем Чийгоз.

«Захисти себе, подбай про тих, кому потрібен захист і допомога сьогодні. Гречка потрібна не лише під час виборів. Залишайтесь вдома», — закликала українців Ірина Фріз.

«Країни світу мобілізуються для того, щоб боротись із коронавірусом. І ми не панікуймо, а допомагаймо один одному», — говорить Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Від кожного з нас залежить, як ми пройдемо це випробування. І наша сила потрібна в тому числі тут, коли ми допомагаємо нашим старшим людям, багатодітним сім’ям — тим, хто потребує нашої допомоги» — переконаний Микола Величкович.

«Ти можеш сидіти вдома і страждати, а можеш так само, як на Майдані, взятися до роботи — тієї, яку треба робити — без розпоряджень, без додаткових вказівок, просто робити те, що треба, аби допомогти», — вважає Софія Федина.

Для того, щоб стати волонтером проекту «Солідарність» або залишити заявку про допомогу, необхідно зареєструватись на платформі v2020.org.ua.

Схожі новини