Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кошти треба витрачати на людей молодших 65-ти років, а не на «трупи», – Ємець знову оскандалився

За словами міністра, старше покоління можна не брати до уваги при виділенні коштів на допомогу українцям в умовах епідемії коронавірусу.

Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець у «Великому інтерв’ю» телеканалу «112 Україна» закликав представників бізнесу підтримувати українців, допомагаючи із закупівлею медичних засобів, ліків та тестів для виявлення COVID-19. Проте на покоління 65+ фінанси можна не витрачати, пишуть Версії.

«Я закликаю не тільки державу, а й бізнес України долучитися і свідомо зробити так, щоб в нас тести — і експрес, і серологічні — були масово для всіх українців. Ми ж знаємо статистику, скільки в нас людей, старших за 65 років. Хоч це і прикро, але тривалість життя середня для чоловіків, по-моєму, складає 65 років. Тому я скажу відверто, що фінансисти, які нам повинні допомагати, починають розраховувати на тих людей, які ще у нас ще живі. Я не жартую, і не лякаю. Я весь час кажу: ви підрахуйте, скільки нам треба виділити фінансів на живих людей, а не на трупів», прокоментував Ілля Ємець.

Читайте також: Ємець оскандалився: звідки у голови МОЗ сумнівний бізнес і величезні статки

.

Схожі новини