Передплата 2024 ВЗ

Інфікований коронавірусом Шахов звинуватив Зеленського у наклепі

  • 19.03.2020, 12:54
  • 714

Народний депутат Сергій Шахов, у котрого напередодні виявили коронавірус, заявив у своєму зверненні до Президента України Володимира Зеленського, що інформація про те, начебто він довірив стороннім особам голосувати своєю карткою на засіданні ВР 17 березня, не є правдивою

Про це повідомляє Zbruc.

У такий спосіб Шахов відреагував на телезвернення Зеленського, поширене в середу. У цьому зверненні Президент не висловив занепокоєння у зв'язку з тим, що інфікований нардеп пропустив пленарне засідання парламенту, однак обмовив його, запідозривши у причетності до кнопкодавства.

«17 березня я не був присутнім та зареєстрованим на позачерговому засіданні Верховної Ради через погане самопочуття, яке згодом виявилося симптомами коронавірусу», — написав нардеп у Facebook.

«Ні я, ні, тим паче, мої колеги замість мене не голосували. Аби перевірити цю інформацію, достатньо уважно подивитися сайт ВР», — заапелював нардеп.

Раніше повідомлялося, що Зеленський повідомив, що всі особи, які контактували зі зараженим коронавірусом нардепом Сергієм Шаховим, пройдуть експрес-тестування на коронавірус.

«Не можу не сказати про народного депутата Шахова. На жаль, його тест на короновірус показав позитивний результат. Пан Шахов ізольований. Учора в системі „Рада“ було зареєстровано його персональну картку для голосувань. Його колеги „кнопкодавили“. На жаль. Але, на щастя, депутата Шахова не було в залі засідань Верховної Ради України», — сказав Зеленський у своєму зверненні до українців у середу.

Апарат Верховної Ради повідомив на офіційному сайті: Сергій Шахов не був присутній на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року та не голосував.

Схожі новини