Передплата 2024 «Добрий господар»

Електроопора розчавила авто Дмитра Сосновського

Екснаставник збірної України з боксу саме повертався з тренування

Після того, як у Львові обвалились дві електроопори, мешканці мікрорайону Стрийська-Наукова, бояться ходити тротуаром. Ті опори встановили недавно, аби продовжити маршрут тролейбусу № 22 до автовокзалу. «Вони або використали старі стовпи, а заплатили як за нові, або вкрали цемент і нормально їх не забетонували. Тому якщо впали дві, де гарантія, що не впадуть решта? — каже пані Галина, що мешкає поруч з перехрестям. — Добре, що тротуаром ніхто в той момент не йшов. Там часто ходять мами з візочками, які йдуть гуляти у парк на перехресті. Мені самій тепер страшно йти в парк, мало в який бік ті опори можуть впасти. Добре, що не постраждали ні люди в тролейбусі, ні водій авто, яке розчавив стовп. Їх же могло струмом вбити!».

Як виявилось, авто Mitsubishi Outlander, на яке впав стовп, належить колишньому тренеру збірної України з боксу Дмитру Сосновському. Свого часу Міжнародна федерація боксу визнала його найкращим тренером у світі. І через чиюсь недбалість ледь не сталось непоправне. Пощастило, що опора впала на задню частину авто.

«Я повертався додому з тренування з Академії боксу Андрія Котельника. Перед перехрестям Стрийська-Наукова уже стояв тролейбус, на який впала електроопора. Як вона падала, не бачив. Виникла „тягучка“. Якраз переді мною бусик об’їхав тролейбус, а тут ще одна опора впала на мій автомобіль. Пощастило, що їхав сам, тож ніхто не постраждав, — розповів „ВЗ“ Дмитро Сосновський. — Щодо авто, то наразі страхова вирішує, чи є сенс його ремонтувати, чи дешевше виплатити компенсацію. Жодних питань з „Електротрансом“ я не з’ясовуватиму, цим займатиметься страхова, якщо вважатиме за потрібне».

Схожі новини