Передплата 2024 ВЗ

За найкреативнішу ялинку — річний абонемент в Органний зал

Міський голова Андрій Садовий оголосив святковий конкурс

Росла собі ялиночка… з книжок. \У кабінеті міського голови Львова Андрія Садового цього року встановили ялинку з книжок. А все тому, що 2020 рік оголошений у Львові роком культури. Йдеться не лише про культуру у мистецтві, а й про культуру в громадському житті, політиці, економіці і навіть у транспорті.

У своєму відеозверненні Андрій Садовий запросив усіх долучитись до ялинкового конкурсу у Facebook. Треба зробити селфі зі своєю креативною ялинкою і надіслати його у коментарі до відеозвернення голови. За фото, яке набере найбільше лайків, переможець отримає приз — абонемент на дві особи в Органний зал на цілий рік.

На час, коли верстався цей номер, на конкурс надіслали 16 креативних ялинкових фото. Одну ялинку з гілочок мер сам прокоментував: «Бомба! Круто!». До речі, вона на той час набрала найбільшу кількість голосів — 49. А от одна дописувачка неабияк скреативила, приславши фото… самої себе, обкрученою миготливою ялинковою гірляндою. Це фото посіло другу сходинку рейтингу, набравши 39 голосів.

Схожі новини