Передплата 2024 ВЗ

Е-квиток у Львові впроваджуватиме IT-компанія

У Львові нарешті фінішував тендер, де мерія обирала компанію, яка буде впроваджувати у громадському транспорті електронний квиток.

Переможцем став чесько-український консорціум компаній Mikroelektronika spol s r.o. та SoftServe — Municipal Technologies LLC. Невдовзі у Ратуші підпишуть з переможцем договір, в якому буде прописано послідовність дій у провадженні автоматизованої системи обліку проїзду в громадському транспорті міста.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що цей консорціум запропонував найкращі умови, ніж інші учасники тендеру. «Запропонували найкращі умови за принципом ціна-якість, — каже мер Львова. — Вартість системи на десять років з ціною у 11,6 мільйонів євро.

Проект е-квитка кредитує Європейський банк реконструкції та розвитку. Банк вже завершив перевірку, далі — підписуємо контракт і впроваджуємо електронний квиток. Важливим критерієм при виборі підрядників, в першу чергу, став досвід впровадження таких проектів у інших країнах. І він успішний".

Нагадаємо, е-квиток у місті Лева хотіли впроваджувати шість міжнародних компаній, але на останньому етапі до змагань було допущено три фірми.

Схожі новини