Передплата 2024 «Добра кухня»

Пожежа в Одесі: кількість загиблих зросла, опублікували фото з середини коледжу

  • 06.12.2019, 17:58
  • 8 853

Внаслідок пожежі у коледжі в Одесі загинули вже четверо людей після того, як з-під завалів сьогодні витягли тіла ще двох людей.

Про це повідомляє з посиланням на пресслужбу ДСНС України.

«Всього внаслідок пожежі загинуло 4 особи: 4 грудня о 12:20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня о 17:40 тіло 1 людини виявлено під час проведення пошукових робіт. Станом на 15:30 6 грудня під час розбирання завалів виявлено тіла ще 2 загиблих осіб», — вказали у ДСНС.

Наразі тривають роботи з ліквідації пожежі в будівлі коледжу економіки та права.

Станом на 15 год. 30 хв. 6 грудня, на місці виникнення надзвичайної ситуації: здійснено розбір конструкції верхньої частини будівлі, експертною групою проведено заміри рівнів коливань будівлі та її стійкості, триває розбір конструкції на рівні другого та цокольного поверху, аркового проходу до внутрішнього двору, створено 3 пункти ремонту та обслуговування бензопил та шанцевого інструменту, готується техніка для освітлення в нічну пору.

«Підрозділами ДСНС також проводиться гасіння окремих осередків тління, які виявляються в завалах. Всього з початку розбирання завалу вивезено 400 м куб. будівельних конструкцій. Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи продовжуються. До робіт залучено 237 чол. та 38 од. техніки, з них від ДСНС 96 чол. та 16 од. техніки», — вказали у ДСНС.

Постраждало 30 осіб (в лікарнях залишається 18 осіб, 6 грудня виписано 8 осіб).

За інформацією Національної поліції доля 11 осіб залишається невідомою, проводяться заходи щодо встановлення їх ймовірного місця знаходження.

Схожі новини