Передплата 2024 ВЗ

Завтра працівникам Новороздільської ТЕЦ мають виплатити “підйомні”

У вівторок, 19 листопада, на банківські картки працівників Новороздільської ТЕЦ, які мають піврічну заборгованість із зарплати, повинні перерахувати так звані підйомні у розмірі місячної зарплати.

Такої домовленості було досягнуто на зустрічі трудового колективу із прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком у минулу середу.

У наступні дні працівники ТЕЦ отримають ще дві, вчасно не виплачені зарплати, їх розмір підвищать. Про це кореспонденту «Високого Замку» розповіла в.о. міського голови Нового Роздолу Ірина Кравець. За даними «ВЗ», на Новороздільській ТЕЦ уже працевлаштовано півтора сотні робітників.

Сьогодні ж, за словами Ірини Кравець, у Новому Роздолі почали запускати воду у тепломережі міста, щоб провести їх гідравлічне випробування і виявити можливі пориви. Випробування триватимуть приблизно три дні. Створено ремонтні бригади для ліквідації цих поривів — пошкодження труб ліквідовуватимуть працівники ТЕЦ, фахівці, яких пришлють за розпорядженням ЛОДА, а також два приватні підприємства Нового Роздолу.

У Новороздільській міськраді сподіваються, що тепло у помешкання містян подадуть протягом тижня і надзвичайну ситуацію буде стабілізовано.

Схожі новини