Передплата 2024 «Добра кухня»

"Я починаю боротися!" У популярної української телеведучої виявили рак

Відома телеведуча каналу "1+1" Алла Мазур зізналася, що у неї діагностували онкологічне захворювання.

Деталі вона розповіла в пості на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. «У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я починаю боротися», — написала Мазур.

Ведуча зазначила, що зазвичай публічні люди не розповідають про таке, і вона сама теж відчувала бажання закритися від усього світу. Але з часом зрозуміла, що не варто боятися.

Мазур підкреслила, що хотіла б змінити ставлення до онкології в суспільстві: не робити трагедію і пояснити, що проблему можна вирішити.

«Вдячна собі, що ж знайшла час для огляду. Вдячна українським лікарям, які вчасно відправили на біопсію: виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам із ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину. Сподіваюся на делікатність колег з інших видань», — написала вона.

Мазур закликала всіх «ставитися до себе уважно».

«Знаходити час — і перевірятися. Бажано — декількома способами. І навіть у декількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають», — написала телеведуча.

«Це все подробиці, які вважаю доречним повідомити зараз. Боротьба почалася, і я вже відчула: шлях не буде легким. Але я планую працювати далі, не випадати з життя», — резюмувала Мазур.

Схожі новини