Передплата 2024 ВЗ

Батареї у квартирах увімкнуть вчасно

А ось тепло для користувачів “Залізничнетеплоенерго

Опалювальний сезон у Львові стартує вчасно — традиційно 15 жовтня (але якщо упродовж трьох днів градус буде на рівні плюс 8, батареї не увімкнуть). Теплопостачальні підприємства повністю готові до опалювального сезону: підготовлено 154 котельні, 169 центральних теплових пунктів та 567 кілометрів теплових мереж. Про це повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець.

Чиновник каже, у школах, садочках, медичних закладах та закладах культури тепло увімкнули швидше, ніж у квартирах. Щоправда, ці бюджетні установи опалюють лише за письмовими зверненнями.

І неприємна тарифна новина. У Львові відбудуться громадські обговорення щодо нового тарифу для ЛКП «Залізничнетеплоенерго», яке обслуговує 450 багатоповерхівок міста (Залізничний район і частину Шевченківського району). Згідно з проектом, каже Олександр Одинець, тариф на тепло подорожчає на 13%, бо ціна на газ підвищилася на 17%. Після громадського обговорення, нові розцінки на тепло вивчать експерти НКРЄ. За його словами, ЛКП «Львівтеплоенерго» наразі не планує піднімати тариф.

Схожі новини