Передплата 2024 «Добрий господар»

Заступник голови Львівської ОДА - мільйонер-холостяк

28-річний Юрій Холод прийшов у команду Маркіяна Мальського з бізнесу

У команді заступників голови Львівської ОДА поповнення — Кабмін офіційно погодив кандидатуру Юрія Холода, 28-річного підприємця з Рудного (на фото). Саме він був модератором першої зустрічі голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського з громадським активом Львівщини, яка відбулася у Палаці мистецтв. Із липня цього року пан Юрій працював радником і помічником патронатної служби у Львівській ОДА.

Юрій Холод працюватиме заступником голови Львівської ОДА з питань архітектури, екології, капітального будівництва, у справах захисту дітей та ЖКГ. За освітою новоспечений «зам» — економіст, закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка (магістр з фінансів і кредиту). У цьому ж виші здобув фах юриста. Каже, крім української, володіє російською, англійською і німецькими мовами.

Юрій Холод з 2014 року працює у бізнесі. Був заступником директора ТзОВ «Ромус-Поліграф», заснував деревообробне підприємство — АТ «Букова Гора» (за даними You Control — на стадії припинення). У своїй електронній декларації чиновник вказав, що статутний капітал цього підприємства — 42 тисячі гривень. Холод є співвласником житлового будинку площею 500 кв. м у Рудному. Торік від підприємницької діяльності Юрій Холод заробив 1,34 мільйона гривень. Готівкою має 1,3 мільйона гривень, 15 тисяч євро й 35 тисяч гривень. Машину в електронній декларації чиновник не вказав.

Схожі новини